Modern si efficient

Dupa mai mult de 100 de ani de la inventarea becului electric, industria iluminatului din Europa traverseaza o schimbare fara precedent. Trecerea la iluminatul LED, modern si eficient energetic, ofera omului modern un nou mod de viata, ii creste gradul de de civilizatie, confortul si calitatea vietii.
Politica Comisiei Europene de eliminare treptata a produselor de iluminat conventionale s-a dovedit a fi una de succes. In 2011, pentru prima data de la lansarea produselor de iluminat LED, in Comunitatea Europeana au fost vandute mai multe lampi LED  decat lampi conventionale. Este un exemplu clar al succesului legislatiei europene privind implementarea sistemului inovativ de iluminat cu diode electroluminiscente.

In acest context, ENSOLA Pro actioneaza pentru implementarea iluminatului LED  in societatea romaneasca. Produsele LED comercializate de  ENSOLA Pro au multiple avantaje, printre care amintim:

• Reducerea consumului de energie electrica pana la 70%;

• Reducerea facturii de energie electrica pana la 80%;

• Durata de viata peste 50.000 ore;

• Garantie 3 ani;

ENSOLA Pro  ofera o gama larga de LAMPI LED destinate iluminatului industrial, stradal, perimetral, arhitectural, comercial, rezidential, sportiv etc.

One thought on “Modern si efficient

  1. Reblogged this on maria tudor and commented:

    Trecerea la iluminatul LED, modern si eficient energetic, ofera omului modern un nou mod de viata, ii creste gradul de de civilizatie, confortul si calitatea vietii.

Comments are closed.