Agenda Constructiilor – ENSOLA: Negocieri cu un producator chinez pentru deschiderea unei fabrici locale

Valoarea anuala a pietei sistemelor LED se dubleaza de la un an la altul, pana la finele lui 2014 vanzarile de astfel de sisteme urmand a depasi 15 milioane de euro (fata de circa 8 milioane de euro in 2013).

 

Potrivit estimarilor companiei Ensola Pro, important furnizor al echipamentelor de iluminat pe baza de LED in tara noastra, trecerea de la iluminatul conventional la cel modern reprezinta cea mai profunda schimbare in industria iluminatului electric si ofera un nou mod de viata, confort sporit si o calitate mai buna a vietii.

“In maximum cinci ani Romania ar putea fi iluminata cu sisteme cu tehnologie LED intr-o proportie covarsitoare, in conditiile unei cresteri economice sustenabile si a stabilitatii politice si fiscale. Implementarea acestui sistem modern de iluminat se face prin inlocuirea sistemelor conventionale in domeniul industrial si comercial, al iluminatului public si, mai nou, in scoli, spitale, cladiri de birouri etc.”, a declarat Maria Tudor, Managing Partner al Ensola Pro.

Cititi mai multe pe : http://www.agendaconstructiilor.ro/files/instalatii-electrice-automatizari/ensola-negocieri-cu-un-producator-chinez-pentru-deschiderea-unei-fabrici-in-romania.html