Iluminat LED la Tudor Tennis Trophy

Ensola LED a participat ca partener la cea de a 16-a editie Tudor Tennis Trophy care a avut loc la Tudor Tennis Arena, Buftea.
Cea de-a 16-a editie a turneului de tenis „Tudor Tennis Trophy” s-a incheiat sambata, 16 august dupa sapte zile de jocuri disputate de dimineata pana seara. In finala probei de simplu, castigatorul editiei de anul trecut, Alex Florea a recidivat si s-a impus si cu aceasta ocazie in fața unui debutant la aceasta competitie, Dan Toncea cu scorul general de 2-1 (5-7, 6-2, 7-6). In finala probei de dublu, cuplul Dan Gruia / Mihai Dochia si-a adjudecat trofeul dupa un meci foarte disputat in compania perechii Vlad Alexandru / Dan Toncea incheiat cu scorul final de 2-1. Ensola LED este partener oficial TTT, pentru al doilea an la rand, competiție care-si propune sa sprijine material tinerele talente din această disciplină. La competitie au participat reprezentanti din toate mediile, de la ziaristi la oameni de afaceri si de la politicieni la fosti sportivi de performanta. Evenimentul a fost organizat de Club Sportiv Besta.

Iluminatul oferit de Ensola LED consta in 8 proiectoare LOTUS LED Ensola de 120W cu chip Bridgelux si driver Meanwell, cu o temperatura de culoare de 6000K (lumina rece).