LED SL Alpha Slim

Design modern cu factor de putere >0,95

SL Alpha Slim este solutia luminoasa pentru strada sau curtea ta. Lampile stradale Alpha Slim reprezinta solutia optima de luat in seama in orice calcule pentru eficienta si economisirea fondurilor alocate pentru iluminatul stradal/perimetral.

SL Alpha Slim LED Ensola este o lampa perimetrala cu puteri cuprinse intre 12W si 60W: poate fi montata la inaltimi medii, de 5 – 6 m, pentru puterile de 12W si 24W, respectiv la 10-12 metri pentru cele de 30W, 40W si 60W. Intensitatea luminoasa este de 90-100lm/W. Temperatura de culoare poate fi calda, naturala sau rece, intre 2700 – 6500K.
Unghiul de difuzare al luminii este de 120 de grade. Este o lampa usoara cu greutati cuprinse intre 900 grame si 5 KG.

Lampa_stradala_LED_Ensola
Lampa stradala Alpha Slim LED Ensola este construita din aluminiu turnat, cu LED-uri Epistar sau Bridgelux, in functie de dorintele clientilor. Lampa este echipata cu sursa de putere certificata TUV. In general, este utilizata pentru iluminatul stradal si perimetral, gradul de protectie fiind IP65.

Garantia lampilor LED Ensola este intre 2 ani si 5 ani, si au o durata de viata intre 30.000 si 50.000 ore.


AVETI NEVOIE DE FINANTARE PENTRU A IMPLEMENTA ILUMINATUL LED?

Va putem asista cu un scenariu de finantare – costurile investitiei pot fi rambursate din economia lunara (cu energia si mentenanta), practic investitia se autofinanteaza.

fonduri proprii | credit furnizor | leasing operational

Ensola – LED Lighting Systems