Cornul IRIS LED Ensola

Cornul Iris este cea mai convenabila si moderna varianta de inlocuire a becurilor clasice din interiorul lampilor stradale, fiind disponibila in 2 variante: cu fasung de E27 respectiv E40.

Avantajul cel mai important al acestui tip de lampa este unghiul de difuzare al luminii de 360 grade. Puterile disponibile sunt de 20W; 40W; 60W; 80W; 100W; 120W, care inlocuiesc cu succes becurile clasice de la 60W la 400W.
Ensola ofera garantie de 3 ani si o durata de viata garantata de 50.000 ore. Cornul Iris este folosit in iluminatul exterior, stradal si perimetral interior, avand un grad de protectie de IP65, iar intensitatea luminoasa fiind de 90 lm/w.

Utilizarea iluminatului LED Ensola ofera Clientilor nostri numeroase satisfactii: performanta vizuala de inalta calitate, confort, siguranta, economii materiale si posibilitatea utilizarii  fondurilor economisite in  alte proiecte investitionale.


AVETI NEVOIE DE FINANTARE PENTRU A IMPLEMENTA ILUMINATUL LED?

Va putem asista cu un scenariu de finantare – costurile investitiei pot fi rambursate din economia lunara (cu energia si mentenanta), practic investitia se autofinanteaza.

fonduri proprii | credit furnizor | leasing operational

Ensola – LED Lighting Systems