Panelul LED Ensola

Luminos, eficient si elegant: Pentru spatii de birouri sau comerciale, clinici si spitale, zone de recreere si divertisment, dar si pentru acasa! Panelul LED Ensola reduce factura de curent aferenta iluminatuli pana la 70% si nu are nevoie de mentenanta.

Panelurile LED Ensola sunt de puteri cuprinse intre 12W si 72W in forme patrate sau dreptunghiulare. Luminozitatea este de minim 80lm/W si temperatura de culoare poate fi calda, naturala, rece, intre 2700 – 6500K.

Panelurile LED Ensola se pot monta in diverse moduri: incastrate, aplicate sau suspendate. Exista si optiunea de montare a unui senzor de miscare sau a unui dimmer. Garantia este 3 ani si durata de viata de peste 50.000 ore.

Produsul este certificat CE si RoHS. Ensola poate oferi Panelul LED Ensola cu livrare in maxim 15 zile de la comanda ferma.

VREAU OFERTA ENSOLA LED

Utilizarea iluminatului LED Ensola ofera Clientilor nostri numeroase satisfactii: performanta vizuala de inalta calitate, confort, siguranta, economii materiale si posibilitatea utilizarii  fondurilor economisite in  alte proiecte investitionale. AVETI NEVOIE DE FINANTARE PENTRU A IMPLEMENTA ILUMINATUL LED?Va putem asista cu un scenariu de finantare – costurile investitiei pot fi rambursate din economia lunara (cu energia si mentenanta), practic investitia se autofinanteaza.

fonduri proprii | credit furnizor | leasing operational

Ensola – LED Lighting Systems