Ensola LED PARTENER OFICIAL la TUDOR TENNIS TROPHY #17

Ensola LED aprinde si anul acesta nocturna la cea de a 17-a editie Tudor Tennis Trophy cu proiectoarele LED LOTUS Sport de 200W.
Proiectorul LED LOTUS Sport este ideal pentru a inlocui proiectoarele clasice din cadrul terenurilor de sport: fotbal, baschet, tenis, arene internationale, dar si in cadrul iluminatului exterior general: parcari, benzinarii, panouri publicitare, gradini si parcuri.
Puterile disponibile ale acestui model sunt 120W respectiv 200W.

Avantajul major al acestui  tip de proiector, este greutatea redusa, astfel proiectorul de 200W avand numai 5 kg (3.5 kg cel de 120W) si dimensiuni mici. (120W: 170x330x60 mm; 200W: 320x220x60 mm).

Ensola_LED_Proiector_Lotus_Sport_200WIn procesul de fabricatie, componentele utilizate sunt de calitate superioara, iar in functie de dorintele clientului, proiectoarele pot fi echipate cu chip Epileds, Epistar sau Bridgelux, respectiv sursa de putere certificate TUV pentru CE respectiv Meanwell (cel mai renumit brand al surselor de putere). Datorita lentilelor performante utilizate la realizarea produsului, caracteristicile tehnice au fost semnificativ imbunatatite, in sensul amplificarii intensitatii luminoase.

Produsul este certificat CE si RoHS. Ensola poate oferi Panelul LED Ensola cu livrare in maxim 15 zile de la comanda ferma.

VREAU OFERTA ENSOLA LED

Utilizarea iluminatului LED Ensola ofera Clientilor nostri numeroase satisfactii: performanta vizuala de inalta calitate, confort, siguranta, economii materiale si posibilitatea utilizarii  fondurilor economisite in  alte proiecte investitionale. AVETI NEVOIE DE FINANTARE PENTRU A IMPLEMENTA ILUMINATUL LED?Va putem asista cu un scenariu de finantare – costurile investitiei pot fi rambursate din economia lunara (cu energia si mentenanta), practic investitia se autofinanteaza.

fonduri proprii | credit furnizor | leasing operational

Ensola – LED Lighting Systems

http://www.ensolaled.com.