Aspecte și provocări LED SSL

Aspecte și provocări ale adoptării tehnologiei cu #LED SSL de către utilizatorii europeni. Există deja pe piață o gamă vastă de produse SSL adaptate necesităților diferențiate ale utilizatorilor. Cu toate acestea, adoptarea tehnologiei SSL de către consumatori, utilizatori profesionali și orașe pune încă multe probleme care necesită adoptarea unei abordări la nivel european. Aceasta trebuie să vizeze următoarele aspecte principale:

Preocupări pentru consumatori și utilizatorii profesionali

– Produse LED de calitate inferioarădeși pe piața europeană există deja o serie de produse LED de înaltă calitate, multe dintre produsele LED oferite sunt concepute și prelucrate necorespunzător, emițând o lumină de culoare albă, rece, de calitate inferioară, servind în principal drept lămpi de înlocuire.

Consumatorii se confruntă, de asemenea, cu o durată de viață a produselor mult mai scurtă decât cea indicată pe ambalaj („Cerințele relevante pentru consumatori în ceea ce privește proiectarea ecologică în iluminatul casnic”, documentul de sinteză BEUC – ANEC (2011), http://www.beuc.eu). Cerințele minime de calitate pentru produsele LED sunt considerate un factor esențial pentru garantarea satisfacției consumatorilor în ce ce privește iluminatul cu LED-uri și pentru dezvoltarea pieței acestor produse. Statele membre sunt responsabile pentru monitorizarea performanțelor și siguranței produselor comercializate pe piața UE și care conțin marca CE (supravegherea pieței). Existența unui sistem eficient de supraveghere a pieței este o condiție prealabilă pentru adoptarea unor produse LED de calitate pe piața UE.

– Prețuri inițiale de achiziție ridicateprogresele rapide înregistrate de componentele și procesele de fabricație ale… Citeste tot articolul: http://www.ensola.ro/aspecte-si-provocari-ale-adoptarii-tehnologiei-cu-led-ssl-de-catre-utilizatorii-europeni/