Cel mai mare sistem de iluminat sportiv cu LED va fi instalat pe Perth Stadium, Australia

Fanii fotbalului australian vor fi fascinați în viitorul sezon 2018 AFL de ambianța creată de cel mai mare sistem de iluminat cu LED din lume pentru o locație sportivă.

Stadionul Perth va avea 60.000 locuri, și va fi iluminat de 15.000 corpuri de iluminat cu LED instalate pe cupola stadionului și la intrarea acestuia.

LEd-urile vor lumina o suprafață de plastic care va înlocui reflectoarele tradiționale, creând în același timp adevărate spectacole de jocuri de lumini cu ocazia diferitelor evenimente și la concerte.

Sistemul de iluminat cu LED de la Perth Stadium va fi asemănător celui folosit la Stamford Bridge sediul lui Chelsea, și stadionul lui Juventus, Instalarea sistemului se va finaliza în vara lui 2017.

Dimensiunile stadionului vor fi de 165 de metri lungime și 130 de metri lățime, de cinci metri mai mult decât Melbourne Cricket Ground și Docklands Stadium din Melbourne. El va găzdui nu numai evenimente sportive, precum fotbal,  fotbal australian și rugby, cricket, dar și evenimente culturale majore. Stadionul va fi similar cu Docklands Stadium, cu vizualizări comparabile, facilități și confort.

Articolul complet aici.