Nocturna LED pentru terenuri de tenis

Cel mai frumos luminat club de tenis din Bucuresti: ARC tenis club.

O nocturna moderna si de calitate ridica gradul de ocupare al terenurilor de tenis. Ensola LED a oferit solutia de iluminat cu 40 de proiectoare Galaxy FL de 250W.

-Putere: 250W
-Flux luminos: 130 Lm/W
-Unghi dispersie lumina: 120°
-Temperatura de culoare: alb rece 6000K-6500K
-LED SMD 3030: PHILIPS
-Sursa de putere: MEANWELL Driver

Proiectoarele LED GALAXY FL sunt soluția ideală pentru obținerea unei iluminări de calitate, uniforme, fără pete întunecate și zone “oarbe”, efectul de orbire fiind foarte mult redus. Intensitatea luminoasa la nivelul solului a fost mult imbunatațită, de la 150 lux la 420 lux, proiectoarele fiind amplasate la înălțimi de 8 m.

Proiectorul LED Ensola GALAXY FL, special conceput pentru iluminat stadioane, terenuri de sport, aeroporturi etc., este un produs ultra performant, cu design deosebit și finisaje de cea mai bună calitate.
Ensola Pro SRL nu vinde produse, ci lumină.

Proiectoarele cu LED au mai multe avantaje față de proiectoarele tradiționale, inclusiv o mai bună protecție a mediului. Utilizând proiectoare de iluminat cu LED, consumul energetic este redus cu cel putin 60% iar durata de viață a produselor este mult mai mare (peste 50000 ore). Prin eficientizarea consumului de energie electrică si reducerea costurilor cu mentenanța, amortizarea investiției de proiectoare cu LED se va realiza perioadă de timp relativ mică.

Soluțiile tehnice și de design pentru iluminatul cu LED oferite de specialistii nostri sunt fiabile din punct de vedere tehnic, eficiente din punct de vedere energetic și optimizate din punct de vedere financiar.
Oferim lumină tuturor celor care au nevoie de ea.

Ensola Pro SRL oferă o gamă largă de lămpi LED destinate iluminatului industrial, stradal, perimetral, arhitectural, comercial, rezidențial, sportiv etc.

Produsele Ensola Pro SRL respectă toate normele în domeniu la nivel național și european, accentuând pe conformitatea cu cerințele de mediu și poluare, standardele de asigurarea calității și adaptarea produselor la cerințele pieței.

Lămpile LED ENSOLA sunt eficiente, fiabile și ecologice, fabricate la standarde de înaltă calitate, cu componente premium. Toate produsele noastre sunt atent prelucrate, au o înaltă eficiență luminoasă, sunt certificate CE & RoHS și corespund euronormelor în vigoare.

Prin utilizarea unor solutii tehnologice sofisticate, lămpile LED ENSOLA asigură stabilitate luminii.