Despre Noi

Ensola Pro este o companie integrata, care prelucreaza si monitorizeaza fabricatia lampilor cu tehnologie LED. Infiintata in 2012 de un grup de profesionisti cu o bogata experienta in industrie, comert intern si international, si management ENSOLA s-a facut repede cunoscuta in piata de lighting din Romania.

Iluminatul LED inlocuieste cu succes iluminatul conventional si vine in intampinarea dezideratului umanitatii de stopare a fenomenului de incalzire globala prin reducere a consumului de energie, conservarea combustibililor fosili si reducerea cantitatii de gaze toxice emisa in atmosfera.

Iluminatul LED ofera o performanta vizuala de inalta calitate, confort, siguranta, economii materiale si posibilitatea utilizarii  fondurilor economisite in alte proiecte investitionale.

Lampile LED ENSOLA, eficiente, fiabile si ecologice, sunt fabricate la standarde de inalta calitate, cu componente premium, sunt certificate CE & RoHS si corespund Euronormelor in vigoare. Au un design elegant, sunt atent prelucrate si au o inalta eficienta luminoasa, au o lumina mai confortabila. Prin utilizarea unor solutii tehnologice sofisticate, lampile LED ENSOLA asigura stabilitate luminii, fiind dotate cu filtre speciale de putere. Sunt construite cu un sistem de protectie la supratensiuni, fapt care le prelungeste viata.

Produsele si serviciile pe care le oferim ne diferitiaza in piata iluminatului si ne recomanda cu succes.